Tilbage

 

Overblik over de ydelser jeg tilbyder .

 

 

Ydelser og materialer

Her kan du danne dig et overblik over de forskellige ydelser, men hold øje med tilbud, events, opstart m.m her på siden, men også på mine nyhedsmails og de sociale medier.

Find mig på facebook , instagram eller LinkedIn

Online kurser

1 dags events

  • Optimer dine tanker og følelser; med øvelseshæfte, frokost og efterfølgende adgang til lukket online gruppeforum.

 

  • Sådan optimere du dine tanker gennem naturen; inspiration til at bruge naturen til at klare tankerne og skabe mere fokus på dine krævende opgaver i dit studie eller på arbejdet.

 

  • Sådan skaber du bedre mental sundhed gennem naturen; inspiration til hvordan du udnytter den frie Danske natur til at få et sundere liv fysisk såvel som mentalt.

Dette er eksempler på event, men hold øje med siden og de sociale medier, da de vil blive slået op der.

Bøger

Det er muligt at købe bøger, postkort og andre fysiske produkter i webshoppen. 

Indtil videre er hæfter og andet materiale til kurserne forbehold dem, der er med på kurserne. 

Fysiske forløb

  • 3 eller 6 ugers forløb i naturen;
    For dig, der ønsker at ændre nogle af dine tanker og/eller følelser i en mere positiv/ konstruktiv retning. Du vil være på et lille hold af mellem 4- 6 andre med samme ønske. Du får mulighed for at sparre i gruppen og der vil være øvelser, der hjælper dig videre mod dit forandringønske. Du vil få et øvelsehæfte og du vil få mulighed for at være med i en lukket gruppe, så du også kan vende tanker mellem mødegangene. 

Se mere her

  • 3 eller 6 ugers forløb i naturen om styrkelse af din mentale sundhed;
    For dig, som ønsker hjælp til at styrke din mentale sundhed. Om det er at blive bedre til at tænke positiv, om det er at blive bedre til at mærke efter eller stå ved dig selv, så vil disse forløb være tilrettelagt efter dette. Du vil være i et lille hold på 4-6 andre, hvor du bla. har mulighed for at dele dine oplevelser med andre. 

Se mere her

                        Brug for en snak?

Hvis du ikke er klar til at komme i et forløb, er det også muligt at have individuelle samtale-forløb med mig, som også primært foregår i naturen. 

At det primært foregår i naturen skyldes, at du vil få lettere ved at tage dine læring og refleksion med dig videre ind i hverdagen. 

Jeg er overbevidst om, at du ved, hvad der er bedst for dig, men at vi alle kan komme til et punkt i livet, hvor vi har brug for en at snakke med, så vi lettere finder frem til, hvad der hjælper en bedst. 

Mine primære samtale områder er; mindreværd, angst, selvskade, spiseforstyrrelse, lettere depressioner, reguleret psykoser og at være pårørende til en psykisk syg/sårbar. 

Min primære aldersgruppe er; 14-45 år

Kontakt mig, så tager vi en uforpligtende snak og vi finder ud af om det giver mening for dig at have et forløb. 

Kontakt: maria@optimerditliv.dk eller 61756774 Du kan også skrive via massenger.